Βιβλιο για Νεομυηθεντες και οχι Μονο

Αυτό που ακολουθεί είναι  ομιλιες Αδ.. που ανθολογησα και επιμεληθηκατα, ομιλιες που αναπτυχθησαν μεσα σε ναους.           Θεωρώ ότι η προσπάθεια αυτή αποτελεί βοήθημα όχι μόνο για τους νέους Αδ.·. που τους προσφέρει την εικόνα, εν αρχη, του πνεύματος, του κόσμου των ιδεών αν θέλετε, του χώρου που ζούμε, καθώς και το επιθυμητό γνωστικό υπόβαθρο, στοιχειοθετώντας τη βάση μιας  τεκτ.·. παιδείας ιδίως των νεοφύτων, αλλά και για τους παλαιούς Αδ.·. υπενθύμιση και περαιτέρω ανάπτυξη της κάθε ομιλιας  και ελπίζω να τους βοηθήσει να εμβαθύνουν περισσότερο στις τόσο σημαντικές έννοιες του Συμβολικού Τεκτ.·.

Αδ.. μου Τεκτ.. δεν γινεται καποιος με τον χρονο η περνοντας βαθμους γιατι καποιοι τους  εδωσαν. Τεκτονας γινεται καποιος που σπουδαζει, που φοιτα, που ερευνα, που ψαχνει και ψαχνεται….

Επισημαίνω για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, όλα τα θέματα όπως και ο τρόπος παρουσίασής τους εκφράζουν μόνο τις απόψεις του Αδ.. που κοπιασε ψαχνοντας το θεμα που ανεπτυξε και  οι οποίες δεν είναι καθόλου απαραίτητο να είναι σκέψεις και θέσεις κάποιων Αδ.·.

Υπενθυμίζω ότι το βιβλίο αυτό προορίζεται ΜΟΝΟ για Τεκτ.·. νεους Αδ.. και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεσή του και ο δανεισμός σε τρίτους, στα πλαίσια του ηθικώς αυστηρού νόμου της   #Τεκτ.·. Σιγής#.

Ευχαριστίες αξίζουν πολλές, για την βοήθεια μέσω των ομιλιών στους, Αδ.·. (Αναφερονται με τα αρχικα)

Τελειώνοντας παρακαλώ για την ανοχή σας για τις οποιαδήποτε παραλείψεις ή λάθη υπάρχουν στην έκδοση αυτή, αφού καμιά φορά το καλύτερο είναι εχθρός του καλού.

          Σωτηρης Νικολακόπουλος